Stołówka szkolna

Finland
Joomla
Kategoria: The CMS
Opublikowano: 02 marzec 2011
Odsłony: 32354

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 10 czerwca 2019

kwota za czerwiec

12 x 3,20 = 38,40

Wpłaty od 01.06.2019 do 10.06.2019

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka


kwota za maj

1. Dzieci korzystające z wyżywienia w czasie strajku wpłacają kwotę  64,00 zł                 (za V.2019)
2. Rodzice, którzy nie wpłacili opłaty za kwiecień wpłacają kwotę 86,40 zł                        (za IV i V.2019)
3. Pozostali uczniowie wpłacają kwotę 38,40 zł

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

 

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy  516 128 567

 

Rodzice zgłaszający nieobecność dziecka w miesiącu lutym przed dokonaniem wpłaty za marzec proszeni są o kontakt  z Beatą Pietrus w celu informacji dokonania należności .

             

 ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 10.06.2019 do 18.06.2019

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam

10.06

Poniedziałek


Zupa z kapuśniak 350 ml,

Paluszki rybne 80 g,

sałatka z pomidora 150 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml,

11.06

Wtorek

Zupa jarzynowa 350 ml,

Filet z kurczaka 80 g,

Sałata ze śmietaną 150 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki  dosładzany miodem 200 ml

12.06

Środa


Zupa owocowa 350 ml,

Bigos 200 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot jabłkowo-brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

13.06

Czwartek


Zupa  rosół z makaronem 350 ml,

Udko z kurczaka 110 g,

Mizeria 150 g,

Kasza 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml

14.06

Piątek

Zupa żurek z jajkiem 350 ml,

Leczo warzywne 150 g,

Makaron 150 g,

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml

17.06

Poniedziałek


Zupa z pory z makaronem 350 ml,

Jajko sadzone 100 g, 

Mizeria 150 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml, 

18.06

Wtorek

Zupa z fasolki szparagowej 350 ml,

Pieczeń ze schabu z sosem 100 g,

Kapusta kiszona zasmażana 150 g,

Ziemniaki 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml, 

 


 


 

 

 

 


 



























 

Finland
Driver