Stołówka szkolna

Finland
Joomla
Kategoria: The CMS
Opublikowano: 02 marzec 2011
Odsłony: 33699

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 10 września 2019

kwota za wrzesień 80,00 zł 

Uległa zmianie cena jednostkowa za obiad od września 2019 r.

 wynosić będzie 4,00 zł.

                20 dni x 4 zł = 80,00 zł 

Wpłaty od 02.09.2019 do 10.09.2019

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka 

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

 

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy  516 128 567

 

Rodzice zgłaszający nieobecność dziecka w miesiącu lutym przed dokonaniem wpłaty za marzec proszeni są o kontakt  z Beatą Pietrus w celu informacji dokonania należności .

             

 ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 16.09.2019 do 25.09.2019

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam


16.09

Poniedziałek


Zupa kalafiorowa 350 ml

Leczo 150 g

Ryż 150 g

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


jabłko


17.09

Wtorek

Zupa żurek z jajkiem 350 ml

Pieczeń ze schabu z sosem 100 g

Surówka z kapusty pekińskiej 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml


18.09

Środa


Zupa koperkowa 350 ml

Prażuchy  200 g

Kapusta kiszona zasmażana 150 g

Maślanka 200 ml 


19.09

Czwartek


Zupa lane kluski na rosole 350 ml

Kotlet schabowy drobiowy 90 g

Mizeria 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml


20.09

Piątek

Zupa grochówka 350 g

Spaghetti z sosem pomidorowym 250 g

Kompot jabłowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


 Banan 100 g


23.09

Poniedziałek


 Zupa kapuśniak 350 g

Makaron z serem 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml


 Jabłko 200 g


24.09

Wtorek

Zupa pieczarkowa 350 g

Gulasz po węgiersku 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml 



25.09

Środa

Zupa owocowa 350 ml 

Ryba na parze 100 g

Surówka z kapusty białej z marchewką 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml



26.09

Czwartek 

Zupa jarzynowa 350 ml 

Pulpety w sosie pomidorowym 100 g

Sałatka z ogórka kiszonego 150 g

Kasza 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml 

 

 27.09

Piątek


Zupa z pory z makaronem 350 ml

Jajko sadzone 100 g

Surówka z marchewki 150 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml



























 

Finland
Driver