Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 10 stycznia 2020

od 01.10.2019 r. o godz. 9.50 HERBATA kwota 0,30

kwota za styczeń 76,00 zł 

Uległa zmianie cena jednostkowa za obiad od września 2019 r.

  wynosić będzie 4,00 zł.

  19 dni x 4 zł = 76,00 zł 

Wpłaty od 01.01.2020 do 10.01.2020

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka 

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

 

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy  516 128 567

 

Rodzice zgłaszający nieobecność dziecka w miesiącu lutym przed dokonaniem wpłaty za marzec proszeni są o kontakt  z Beatą Pietrus w celu informacji dokonania należności .

             

 ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 Za obiady wpłacamy obowiązkowo do 15 grudnia 2019

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 09.11.2019 do 20.12.2019

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam


06.01

Poniedziałek


 

 

          DZIEŃ  WOLNY 


07.01

Wtorek

Zupa jarzynowa 350 ml

Spaghetti z sosem pomidorowym 200 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


 


08.01

Środa


Zupa pomidorowa 350 ml

Jajko sadzone 100 g

Marchewka 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml 


 


09.01

Czwartek


Zupa rosół z makaronem 350 ml

Udko z kurczaka 110 g

Buraczki 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


 


10.01

Piątek

Zupa koperkowa 350 g

Prażuchy 200 g

Kapusta kiszona zasmażana 150 g

Maślanka  200 ml


 


13.01

Poniedziałek


Zupa kapuśniak 350 g

Makaron z serem 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml


 


14.01

Wtorek

Zupa brokułowa 350 g

Filet drobiowy z warzywami 250 g 

Ryż 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml 


 



15.01

Środa

Zupa owocowa 350 g

Fasolka po bretońsku 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


 

 

16.01

Czwartek 

Zupa kaszka na rosole 350 ml 

Kotlet schabowy 80 g

Surówka z białej kapusty z marchewką 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml 


 

 

 20.12

Piątek


Zupa pomidorowa 350 ml

Paluszki rybne 80 g

Kapusta kiszona 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml


 



























 

Jesteś tutaj: Home Stołówka szkolna