Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 10.09.2020

kwota za wrzesień  84,00 zł 

Uległa zmianie cena jednostkowa za obiad od września 2019 r.

  wynosić będzie 4,00 zł.

21 dni x 4 zł = 84,00 zł  

Uczniowie którzy mają nadpłatę wpłacają kwotę 28,00 zł

Wpłaty od 01.09.2020 do 10.09.2020

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka 

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy         516 128 567

ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

 Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 28.09.2020 do 09.10.2020

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam

 

Poniedziałek

28.09

Zupa ogórkowa 350 ml

Naleśniki z dżemem, serem 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


Jabłko 200 g

 

Wtorek

29.09

Zupa z pory z makaronem 350 ml

Pulpety w sosie pomidorowym 100 g

Kapusta biała 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml 

 

Środa

30.09

Zupa pomidorowa 350 ml

Prażuchy 200 g

Kapusta kiszona zasmażana 150 g

Maślanka 200 ml


 


 

Czwartek

01.10

Zupa ziemniaczana 350 ml

Gulasz 150 g

Kapusta kiszona 150 g

Kasza 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

 

Piątek

02.10

Zupa kalafiorowa 350 ml

Jajko w sosie musztardowym 100 g

Mizeria 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml 

 

Poniedziałek

05.10

Zupa krupnik 350 ml

Spaghetti z sosem pomidorowym 250 g

Kompot z jabłkowy dosładzany miodem 200 ml


Banan 150  g

 

Wtorek

06.10

Zupa brokułowa 350 ml

Filet w sosie słodko - kwaśnym 200 g

Ryż 150 g

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml

 

Środa

07.10

Zupa owocowa 350 ml

Ryba na parze 100 g

Surówka: seler, por, jabłko 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

 

Czwartek 

08.10

Zupa rosół z makaronem 350 ml

Udko z kurczaka 110 g

Buraczki 150 g 

Ziemniaki 150 g

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

 

 Piątek

09.10

Zupa fasolowa 350 ml

Ser biały ze śmietaną 150 g

Ziemniaki 150 g

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml


 Jabłko 120 g



























 

Jesteś tutaj: Home Stołówka szkolna