Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Za obiady wpłacamy obowiązkowo

do 11 lutego 2019

kwota 44,80 zł

OBIAD : 14 x 3,20  = 44,80 zł

Wpłaty od 01.02.2019 do 11.02.2019

Nr konta : 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

W tytule proszę pisać imię i nazwisko oraz klasę dziecka

 

 Bardzo proszę o terminowe dokonywanie wpłat !!!!

 

Nieobecność dziecka na obiedzie proszę zgłaszać u  intendent Beaty Pietrus numer kontaktowy  516 128 567

 

Rodzice zgłaszający nieobecność dziecka w miesiącu lutym przed dokonaniem wpłaty za marzec proszeni są o kontakt  z Beatą Pietrus w celu informacji dokonania należności .

             

 ZAPISY, WYPISY I ODPISY Z OBIADÓW NALEŻY ZGŁASZAĆ OSOBIŚCIE U INTENDENTKI                 LUB TELEFONICZNIE TEL. 516 128 567

Wpłaty rodziców za wyżywienie muszą być wpłacane na rachunek bankowy.

Dane do przelewu:

Szkoła Podstawowa Nr 1 ul. Matejki 5, 56-500 Syców

BS o/ Namysłów 53 8890 0001 0936 9773 2009 0002

tytułem opłata za wyżywienie miesiąc ………………….

imię i nazwisko dziecka …….. klasa ……..

Posiłki dla dzieci mogą zawierać występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soję, gorczycę, łubin.

 

JADŁOSPIS DEKADOWY DLA SZKOŁY

Od 11.02.2019 do 22.02.2019

Alergeny pokarmowe zostały podkreślone

Alergeny: mleko i jego przetwory, jaja, orzechy, kakao, soja, ryby, gluten, cytrusy, seler, sezam

11.02

Poniedziałek


Zupa brokułowa 350 ml,

Spaghetti z sosem pomidorowym 250 g,

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml

12.02

Wtorek

Zupa z pory z makaronem 350 ml

Kotlet mielony drobiowy 100 g, surówka z marchewki 150 g, ziemniaki 150 g, 

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml

13.02

Środa


Zupa kapuśniak 350 ml,

Kluski parowane z sosem owocowym 150 g,

Kompot jabłkowo - brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

14.02

Czwartek


Zupa rosół z makaronem 350 ml,

Kotlet schabowy 80 g,buraczki 150 g,ziemniaki 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml

15.02

Piątek

Zupa barszcz czerwony 350 ml,

Makaron z serem 150 g,

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

18.02

Poniedziałek


Zupa krupnik 350 ml,

Leczo 150 g,ziemniaki 150 g,

Kompot jabłkowy dosładzany miodem 200 ml

19.02

Wtorek

Zupa grochówka 350 ml,

Gulasz drobiowy z sosem słodko-kwaśnym 150 g,ryż 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml,

20.02

Środa


Zupa owocowa 350 ml,

Ryba na parze 100 g, surówka:seler,por, jabłko 150 g, ziemniaki 150 g,

Kompot brzoskwiniowy dosładzany miodem 200 ml

21.02

Czwartek

Zupa kaszka na rosole 350 ml,

Filet z kurczaka 80 g,warzywa na patelnię 150 g,ziemniaki 150 g,

Kompot z czarnej porzeczki dosładzany miodem 200 ml

22.02

Piątek


Zupa koperkowa 350 ml,

Prażuchy 200 g,kapusta kiszona 150 g, 

Kefir 200 ml,



























Jesteś tutaj: Home Stołówka szkolna